Om Eidem Web

Et nytenkende, moderne og målrettet webutviklingsselskap med fokus på nettsider for små og mellomstore bedrifter. Vårt mål er å skape merverdi for våre kunder ved å benytte elektronisk markedsføring som et sentralt virkemiddel for markedsføring, vekst og profilering.


Hos oss får man selv velge pakkeløsning og tjenester etter behov. Vi vil uansett valg sørge for å ivarta våre kunder slik at du skal få den beste opplevelsen som kunde hos oss. Derfor mener vi at et grundig forarbeid sammen med våre kunder er viktig og vil sørge for godt og langsiktig samarbeid. Vi vil kontinuerlig holde oss oppdatert på markedet for å kunne tilby de tjenester vi mener er passende og viktig for våre kunder slik at de skal få maksimalt ut av sin nettsideleverandør.


Alle våre nettsider blir levert med ferdig oppsett etter valgt template. Nettsiden blir integrert med farge, tekst, bilder etter kundens ønske og behov.
Med vårt egenutviklede CMS får alle våre kunder også en enkel tilgang til å redigere tekst og bilder selv slik at hjemmesiden deres til enhver tid er oppdatert med den informasjon og de nyheter som er ønskelige.